Snel naar

Kinderopvang

Inspirerende vormingen

Breng je hele team in beweging met een inspirerende vorming!

Ben je nog op zoek naar een vorming die perfect aansluit bij de behoeften van jouw team of wil je het professionele handelen van je medewerkers versterken? Dan ben je bij CEGO aan het juiste adres. Onze vormingsmedewerker komt graag bij jullie langs op de werkvloer en neemt het hele team mee op een praktische en diepgaande reis door een thema dat jullie zelf kiezen.

We hebben een uitgebreid aanbod van verschillende thema's beschikbaar. Bekijk onze lijst met beschikbare thema's [voeg hier een link naar de PDF in] en ontdek welke het beste bij jullie team past. Mocht je echter geen geschikt thema vinden in ons huidige aanbod, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We luisteren graag naar jullie specifieke behoeften en zullen ons best doen om een op maat gemaakt aanbod voor jullie te creëren.

Vorming in beeld

Om alvast kennis te maken met enkele van onze vormingsmedewerkers, nodigen we je uit om de onderstaande video te bekijken. Ze staan klaar om meer informatie te geven en jullie vragen te beantwoorden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jullie team klaar is voor nieuwe uitdagingen en kansen!

Geïnteresseerd of meer informatie nodig?

Contacteer Cego

Cego vorming & Consult

Schapenstraat 34 bus 3776
3000 Leuven, Belgium

BTW BE 0421.083.235
Belfius BE90 7765 9491 3932

CEGO is alle werkdagen bereikbaar van 9u tot 12u en van 13u tot 16u, op woensdag zijn wij gesloten.

Website door iSmart