Snel naar

Over Cego

“Geef kinderen de ruimte, perk ze niet in maar laat ze gedreven door hun exploratiedrang en zin voor initiatief tot actie overgaan.” Prof. Dr. Ferre Laevers

CEGO is al jaren gekend voor kwaliteitsvolle pedagogische ondersteuning. Onze sterke onderwijs- en pedagogische coaches handelen steeds vanuit hun praktijkervaring en duidelijke visie die vanuit wetenschappelijk onderzoek onderbouwd is.

Ontstaan

Het Expertisecentrum Ervaringsgericht Onderwijs (CEGO) is in de voorbije 40 jaar uitgegroeid tot een invloedrijke wetenschappelijke instelling in de educatieve sector – van kinderopvang tot ouderenzorg. Dankzij tientallen projecten bestrijkt het EGO een waaier van invalshoeken gaande van geavanceerde werkvormen, leerkrachtstijl, klasklimaat, de preventie van sociaal-emotionele problemen, de bevordering van ondernemingszin en technologie, competentie- en talentgericht onderwijs, verbondenheid als kern van morele opvoeding tot integrale kwaliteitszorgsystemen.

Onze missie en visie

 CEGO V&C inspireert en ondersteunt scholen, kinderopvang en organisaties in hun professionele ontwikkeling vanuit een ervaringsgerichte visie die wetenschappelijk en kwaliteitsvol onderbouwd is. Dat doen we in verbinding met elkaar vanuit een waarderend perspectief en deskundige begeleiding gericht op duurzaamheid. Samen maken we het verschil zodat begeleiders en leerkrachten op hun beurt kinderen kunnen laten schitteren. Elk kind heeft immers recht op kwaliteitsvolle kinderopvang en onderwijs.  

Maak kennis met ons team

Het team
x

Blijf op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

Cego vorming & Consult

Schapenstraat 34 bus 3776
3000 Leuven, Belgium

BTW BE 0421.083.235
Belfius BE90 7765 9491 3932

CEGO is alle werkdagen bereikbaar van 9u tot 12u en van 13u tot 16u, op woensdag zijn wij gesloten.

Website door iSmart