Snel naar

Kinderopvang

Welbevinden en betrokkenheid onderzoek

Via een procesgerichte bril brengen we de pedagogische kwaliteit van jouw voorziening in kaart!

Bij ons staat het welbevinden en de betrokkenheid van kinderen centraal, en dat doen we via ons welbevinden en betrokkenheidsonderzoek. Onze pedagogische coach zal door middel van observatie de kwaliteit van jouw voorziening in kaart brengen. We kijken naar wat goed gaat en waar er kansen liggen om de aanpak te verbeteren.

Na de observatie is er een kort nagesprek met de kinderbegeleider om de eerste bevindingen te bespreken. Vervolgens ontvang je een uitgebreid verslag waarin we sterke punten en groeikansen per factor (aanbod, sfeer, ruimte voor initiatief, organisatie en begeleidersstijl) in kaart brengen. Bovendien bieden we praktijksuggesties om direct aan de slag te kunnen.

Kortom, dit verslag vormt het ideale startpunt om als coach verder mee aan de slag te gaan en geeft je als leidinggevende zicht op de kwaliteit in je opvang.  

Benieuwd naar hoe een observatie verloopt? Bekijk ons informatieve filmpje hieronder en krijg een eerste indruk.

Heb je interesse in ons aanbod of wil je graag een persoonlijke offerte voor jouw organisatie ontvangen? Vul ons contactformulier in, en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Geïnteresseerd of meer informatie nodig?

Contacteer ons

Cego vorming & Consult

Schapenstraat 34 bus 3776
3000 Leuven, Belgium

BTW BE 0421.083.235
Belfius BE90 7765 9491 3932

CEGO is alle werkdagen bereikbaar van 9u tot 12u en van 13u tot 16u, op woensdag zijn wij gesloten.

Website door iSmart